Volg ons op sociale media

Deelnemersdag Ondernemersrecht

Geplaatst op 13 januari 2016 om 15:30

Op 11 februari vindt de deelnemersdag Ondernemersrecht plaats. Ondernemersrecht is de verzamelnaam voor die rechtsgebieden waarmee ondernemers te maken krijgen. Welke rechtsvormen moet u als bedrijf hanteren? Hoe beschermt u uw intellectueel eigendom? 

U krijgt uitleg over begrippen als:

  • Rechtsvormen 
  • Fusies 
  • Overnames 
  • Samenwerkingsovereenkomsten 
  • Vorderingen 
  • Aandeelhoudersgeschillen 
  • Aandeelhouderovereenkomsten 
  • Bestuurders en commissarissen 
  • Bestuurdersaansprakelijkheid 

Deze informatieve deelnemersmiddag is bedoeld voor zowel partijen die zich richten op de zakelijke markt als partijen die zich richten op de consumentenmarkt. Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich hier aanmelden. Nog geen deelnemer? Neem contact met ons op via 088-7730073.

Meer nieuws & blogs, januari 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73