Volg ons op sociale media

Evenementen meer gericht op zakelijke markt

Geplaatst op 28 januari 2016 om 11:10

Gezien alle goede ervaringen die we het afgelopen jaar hebben opgedaan, was 2015 voor ICTWaarborg een mooi jaar. Vooral ICT2016 en de ICTVakdag sprongen daarbij in het oog, vandaar dat deze twee evenementen dit jaar weer prominent op de agenda staan.

 

ICT2016 was het afgelopen jaar een nieuw evenement dat werd gehouden in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Een schitterende ambiance met de nieuwste technieken waar inspiratie voor ICT-bedrijven voorop stond. Als eerste kwam daarbij de visie van ICTWaarborg op de toekomst aan bod. Duidelijk is dat de klant van 2016 aan zet is en dit voorlopig zeker nog zal blijven. Daarnaast is hij kritisch en heeft meer dan ooit behoefte aan zekerheid. Zekerheid die ICTWaarborg klanten kan bieden.

Pim Volkers van Fox-IT had het over de trends in cyberspionage en wat u hiertegen moet doen als u denkt dat u een doelwit bent. Peter Kager van ICTRecht behandelde de verandering van de regels rondom privacy. Veel belangstelling was er ook voor de lezing The Next step in Digital van trendwatcher Richard van Hooijdonk.

ICT2016 maakte duidelijk dat ICTWaarborg er voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt is. Toch zijn het steeds meer de bedrijven voor de zakelijke markt die zich als deelnemer bij ICTWaarborg aanmelden. Voor ons een reden om op deze behoefte in te spelen door de evene- menten in 2016 een duidelijk zakelijk karakter te geven. Dit komt daarom zeker naar voren tijdens het congres ICT2017, dat op 8 september wordt gehouden.

Ook tijdens de ICTVakdag wordt daarop ingespeeld. Voorheen is dit evenement overwegend gericht geweest op de consumentenmarkt. Dit jaar zal de ICTVakdag een zakelijker aankleding krijgen. Daarnaast zal inhoudelijk het een en ander veranderen. Bezoekers van de ICTVakdag krijgen tijdens de beurs de mogelijkheid meer kennis op te doen, met name van de nieuwste ontwikkelingen.

ICTWaarborg is daarom ook op zoek naar partijen met innovatieve initiatieven die nieuwe kansen voor de bezoekers van de ICTVakdag 2016 kunnen creëren. Daarvoor worden verschillende zalen ingericht met thema’s als innovatie en security. Daarnaast komt er een adviescentrum.

Om u gratis aan te melden als bezoeker of voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.ictvakdag.nl. De ICTVakdag wordt gehouden op 9 mei in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Meer nieuws & blogs, januari 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73