Volg ons op sociale media

Alle juridische documenten geregeld

Geplaatst op 15 februari 2016 om 10:00

Wie zelf weleens bij een jurist heeft aangeklopt voor bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden weet dat daarvoor niet zelden duizenden euro's moet worden betaald. ICTWaarborg biedt ze haar deelnemers echter kosteloos aan!

De voordelen van onze juridische documenten:

De juridische documenten van ICTWaarborg:

Algemene voorwaarden voor consumenten inclusief regeling koop op afstand voor webwinkels. Aanvullende modules voor servicebedrijven: afspraken, back-up van data, no cure no pay en annulering afspraak. Inclusief bemiddelingsregeling voor gecertificeerde bedrijven.

Algemene voorwaarden B2B, inclusief een unieke mediationregeling. Uit te breiden met de modules: Ontwikkeling (web)applicaties, Hosting / SaaS, Hardware en Telecom. Van deze voorwaarden is er ook een Engelstalige versie beschikbaar.

8 april organiseren wij een juridische deelnemersdag waar al deze onderwerpen behandeld worden. Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich hier aanmelden. Nog geen deelnemer? Klik hier voor de mogelijkheden om deelnemer te worden of neem contact met ons op via 088-7730073.

Meer nieuws & blogs, februari 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73