Volg ons op sociale media

Kant-en-klare bewerkersovereenkomsten

Geplaatst op 18 februari 2016 om 11:45

Sinds 1 januari is het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Daarmee is het voor bedrijven die persoonsgegevens verwerken nog belangrijker geworden om goede overeenkomsten te hebben met partijen waarvoor zij die persoonsgegevens verwerken of met degenen die de persoonsgegevens die voor hen bewerken.

ICTWaarborg heeft voor haar deelnemers verschillende (sub)bewerkersovereenkomsten opgesteld, specifiek geschikt voor de situatie waarin u (sub)bewerkersdiensten verleent of afneemt. Deze zijn hier kosteloos te downloaden.

Meer nieuws & blogs, februari 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73