Volg ons op sociale media

ICTKeurmerk op tv bij RTL 4!

Geplaatst op 4 februari 2016 om 14:20

Om onze keurmeesters zoveel mogelijk te ondersteunen en het label ICTKeurmerk zo goed als mogelijk te promoten, wordt er een korte introductievideo van ICTKeurmerk opgenomen die tweemaal uitgezonden wordt op RTL 4 (zondag 28 februari om 14.20 uur op RTL 4 en zaterdag 5 maart om 15.10 uur op RTL 5). 

De introductievideo is na de uitzending te gebruiken door alle keurmeesters om potentiële klanten het voordeel van het gebruik van ICTKeurmerk te laten inzien.

 

Meer informatie over ICTKeurmerk kunt u hier vinden. 

Meer nieuws & blogs, februari 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73