Volg ons op sociale media

Juridische dag B2B

Geplaatst op 15 februari 2016 om 14:45

Heeft u vragen over zaken als privacy, algemene voorwaarden, inkoopvoorwaarden, mediation, Sla, battle of forms of de implementatie van algemene voorwaarden? Wilt u weten wat een bewerkersovereenkomst inhoudt en waarom dit noodzakelijk is? Wilt u informatie over de nieuwe meldplicht Datalekken? Deelnemers van ICTWaarborg krijgen antwoorden op deze vragen tijdens de Juridische dag B2B op 8 april aanstaande (gratis te bezoeken voor deelnemers van ICTWaarborg). Meld u aan via het Extranet: extranet.ictwaarborg.nl. Geen deelnemer? Neem contact met ons op via 088 - 77 300 73.

 

Meer nieuws & blogs, februari 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73