Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Awards - de winnaars

Geplaatst op 31 maart 2016 om 11:25

Onder grote belangstelling werden 30 maart de Awards uitgereikt. De vier landelijke winnaars kregen hun Award uitgereikt door Eric Gräve van hoofdsponsor Microsoft. Informatique computers en componenten bv sleepte de Award voor ‘Computerwinkel en Computerwebwinkel van Nederland van het jaar’ in de wacht. Ikoula Nederland ging naar huis met de titel ‘Zakelijke dienstverlener van Nederland van het jaar’ en Studentaanhuis.nl met die van ‘Servicebedrijf van Nederland van het jaar’. Foto's van de uitreiking kunt u hier vinden.

 

 

 

Meer nieuws & blogs, maart 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73