Volg ons op sociale media

ICTKeurmerk promotievideo

Geplaatst op 2 maart 2016 om 15:00

Om ICTKeurmerk uit te lichten is zondag 28 februari jl. een promotievideo uitgezonden op RTL 4. De herhaling zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart om 15.10 uur op RTL 5. 

De introductievideo zal gebruikt worden om consumenten het voordeel van het gebruik van ICTKeurmerk te laten inzien. Phishing, hackers en internet-criminelen zijn tegenwoordig steeds vaker hot-topics. Er wordt telkens meer aandacht aan gegeven en er komt steeds meer vraag naar een goede beveiliging van de huishoudelijke apparatuur (pc, laptop en tablet). Onze Keurmeesters kunnen zorgen dat de consument een veilig digitaal huishouden heeft door middel van een keuring. Wat houdt dit precies in? U kunt de introductievideo hier bekijken.

 

 

Meer nieuws & blogs, maart 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73