Volg ons op sociale media

Reseller gezocht: een dag met unieke aanbiedingen!

Geplaatst op 3 maart 2016 om 15:35

De markt verandert. Ook uw markt. Anno 2016 zijn bijna alle huishoudens voorzien van een internetaansluiting. Voor u als servicebedrijf betekent dit dat u zich zult moeten aanpassen. Want hoe vaak verandert de consument nog van provider of heeft hij uitbreiding van zijn netwerk nodig? 

Tijdens het evenement Reseller gezocht dat gehouden wordt op 21 april komen nieuwe kansen aan bod. Nieuwe producten en diensten waar u in feite direct mee aan de slag kunt. Er wordt u een éénmalige unieke aanbieding gedaan die u anders nooit had gekregen! 

In 2015 was dit evenement een groot succes en in 2016 zullen wij dit succes weer gaan evenaren. Tijdens dit evenement werden kortingen van maar liefst 50% op een product of dienst gegeven! Ook zijn er gratis trainingen en andere vele unieke aanbiedingen gedaan aan de ruim 80 bezoekers.

Een dag om niet te missen, een dag met nieuwe producten en diensten die u aangeboden worden met een unieke korting!

Wees er snel bij, in 2015 waren alle plaatsen binnen enkele dagen gereserveerd! U kunt zich (alleen voor deelnemers van ICTWaarborg) via deze link aanmelden. 

Nog geen deelnemer of interesse om deelnemer te worden? Klik hier voor de mogelijkheden.

Meer nieuws & blogs, maart 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73