Volg ons op sociale media

Onze deelnemers zijn onze VIPS!

Geplaatst op 29 april 2016 om 10:00

En zo behandelen we ze ook in onze VIP lounge in Ibiza-sfeer. Neem een voorproefje op een all inclusive-vakantie met gratis zonnige hapjes en drankjes en de muziek van DJ Maj Ulbrand. Alleen voor ICTWaarborg-deelnemers, onze VIP's.

Ja, het heeft voordelen om ICTWaarborg-deelnemer te zijn. Ook de 364 andere dagen van het jaar.

Nog geen deelnemer? Klik hier om u aan te sluiten als deelnemer bij ICTWaarborg.

Meer nieuws & blogs, april 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73