Volg ons op sociale media

Video-impressie ICTVakdag 2016

Geplaatst op 10 mei 2016 om 17:00

De ICTVakdag 2016 is onlangs gehouden, georganiseerd door ICTWaarborg. De ICTVakdag is de grootste beurs die specifiek is gericht op ICT-bedrijven. Een belangrijk onderdeel van de ICTVakdag zijn de verschillende thema-zalen zoals innovatie, security en een adviescentrum. Maar bovenal is de ICTVakdag hét jaarlijkse meet-and-greet-evenement in de Nederlandse ICT-branche waar vakgenoten, leveranciers en fabrikanten op één locatie elkaar ontmoeten. Dutch IT-channel was erbij en sprak met diverse standhouders.

Bekijk de video-impressie hier

 

Meer nieuws & blogs, mei 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73