Volg ons op sociale media

ICTWaarborg verzorgt inspiratiesessie bij Apple voor huisautomatiseerders

Geplaatst op 17 mei 2016 om 13:30

De eerste inspiratiesessie die door ICTWaarborg voor zijn huisautomatiseerders wordt georganiseerd is meteen een knaller. Op donderdag 16 juni zijn vooraf aangemelde huisautomatiseerders namelijk welkom bij het hoofdkantoor van Apple Nederland. Daar worden zij verwelkomd door Ton van Garderen, directeur bij Apple Benelux, en krijgen zij het bijzondere verhaal van Apple te horen.

Tijdens de inspiratiesessie zullen ook twee andere grote spelers op het gebied van huisautomatisering vertellen over het huis van de toekomst en de manier waarop u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.
ICTWaarborg-deelnemers die nog geen huisautomatiseerders zijn, kunnen zich via het Extranet aanmelden als huisautomatiseerder om ook gebruik te kunnen maken van deze unieke kans om een kijkje te nemen in de wereld van Apple.

Meer nieuws & blogs, mei 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73