Volg ons op sociale media

ICT2017: Kansen voor u als ondernemer

Geplaatst op 25 mei 2016 om 11:15

In één dag op de hoogte gebracht worden van nieuwe relevante zaken voor de ICT-reseller. Dit gebeurt tijdens ICT2017 dat plaatsvindt op 8 september 2016. 

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, zetten wij dit jaar in op de thema's succesvol ondernemen, juridische zaken en ICT-trends. Het dagprogramma van dit congres bevat seminars die op deze thema's zijn toegespitst.

Daarnaast staat het delen van kennis centraal tijdens ICT2017. Hiervoor wordt onder andere een netwerkborrel georganiseerd, maar ook een rondetafel-sessie. Tijdens deze sessie bespreekt u verschillende relevante zaken met andere ICT-resellers uit de markt en bloeien er mooie zakenrelaties op. 

ICT2017 is exclusief toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg. Deelnemers van ICTWaarborg kunnen dit congres gratis bezoeken en zich hier vooraf voor aanmelden

Nog geen deelnemer, maar wel interesse om deelnemer te worden? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via 088 - 77 300 73. 

Meer nieuws & blogs, mei 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73