Volg ons op sociale media

Til uw bedrijf naar een nieuw niveau met de marketingtraining

Geplaatst op 26 mei 2016 om 15:40

Hoe zorgt u ervoor dat consumenten weten dat ze bij u terecht kunnen voor dienstverlening en ICT-producten? Op welke onderwerpen spreekt u hen aan en hoe houdt u de aandacht vast? En nog belangrijker: hoe doet u dit met een zo laag mogelijke investering?

Onze trainer leert het u allemaal tijdens de marketingtraining op donderdag 9 juni. Tijdens deze training ontdekt u hoe u populaire marketingtools als Google AdWords, social media-kanalen en nieuwsbrieven zo effectief mogelijk inzet om nieuwe klanten te werven. U zult zien dat marketing niet alleen iets is voor grotere bedrijven, maar voor iedereen.

Wilt u uw bedrijf ook naar een nieuw niveau tillen? Deelnemers van ICTWaarborg kunnen de marketingtraining kosteloos bezoeken en zich hier aanmelden. 

 

Meer nieuws & blogs, mei 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73