Volg ons op sociale media

Profileer u exclusief tijdens ICT2017!

Geplaatst op 7 juni 2016 om 09:25

Wilt u uzelf onderscheiden op hét congres voor de ICT-branche ICT2017? Wilt u visibility op congrescommunicatie en in de spotlights staan zodat uw bedrijf optimaal wordt gepromoot?

Wij geven u hiervoor de kans tijdens ICT2017. Het congres met 500 bezoekers dat donderdag 8 september wordt gehouden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. 

ICT2017 behandelt de kansen voor de ICT-branche. Snelle ontwikkelingen in de ICT-wereld spelen een belangrijke rol en zorgen er voor dat ondernemers die hier alert op inspelen succesvol blijven en hun kansen in de markt vergroten. ICT2017 is dé gelegenheid voor bedrijven zich te informeren over de nieuwe ontwikkelingen, hoe hierop moet worden ingespeeld en hoe new business kan worden gecreëerd. Tijdens deze dag zult u zich een echte VIP voelen. U krijgt namelijk als sponsor een VIP-parkeerplaats, VIP-zitplaats en gratis lunch. 

Kies uit één van de onderstaande sponsorpakketten en bepaal zo op welke manier u uw bedrijf in de spotlights wil zetten tijdens ICT2017. Partners van ICTWaarborg ontvangen bovendien een speciale korting.

 

Participeren in het ICT2017-congres? Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen of neem contact op met Danielle Evers via 088-7730072.

Meer nieuws & blogs, juni 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73