Volg ons op sociale media

Country director Tesla verzorgt keynote tijdens ICT2017

Geplaatst op 17 juni 2016 om 10:15

Kim Liebregts, country director Tesla, inspireert u tijdens het congres ICT2017 op donderdag 8 september met het verhaal van het succesvolle bedrijf. Het congres, dat wordt georganiseerd door Brancheorganisatie ICTWaarborg, biedt u een inspirerend programma met betrekking tot de ontwikkelingen voor het komende jaar op het gebied van ICT-trends, succesvol ondernemerschap en juridische zaken. 

Dit jaar zal TeslKim Liebregts, Teslaa de afsluitende keynote van ICT2017 verzorgen. Sterk gedreven door hun missie is Tesla niet zomaar een autofabrikant: het is een technologie- én design-bedrijf met een focus op energie innovatie. Het bedrijf heeft zijn succes onder andere te danken aan briljante innovaties, waar Tesla dan ook meerdere prijzen voor gewonnen, zoals de Tech Car of the Year-award van Autoblog en eenzelfde award van technologie-platform CNET.

 

 

Kim Liebregts, country manager Benelux van Tesla, introduceert de wereld van Tesla tijdens haar Keynote. Liebregts weet in haar functie precies hoe Tesla internationaal succes heeft bereikt en dat ook doorzet. Volgens haar bestaat de mogelijkheid om echt te vernieuwen, zolang je dit maar wilt.

Over ICT2017

Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert dit congres jaarlijks voor haar deelnemers. Hen wordt in één dag alle informatie geboden waar ondernemers van op de hoogte moeten zijn om goed voorbereid aan het komende jaar te beginnen. Het volledige programma wordt getoond op de website van ICT2017.

Aanmelden als bezoeker

Wilt u dit ook niet missen? Meld u dan snel aan als bezoeker voor ICT2017. Dit doet u hier.

Meer nieuws & blogs, juni 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73