Volg ons op sociale media

Zeker zijn van een van de mooiste stands op ICTVakdag 2017?

Geplaatst op 5 juli 2016 om 09:40

Op maandag 8 mei 2017 organiseert ICTWaarborg wederom de ICTVakdag, de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT. Dit jaar met als sfeerthema 'culinair'. Ondernemers en spelers ontmoeten elkaar in een dynamische ambiance. Voor u als leverancier, fabrikant of distributeur is de ICTVakdag dan ook de ideale gelegenheid om uw nieuwste producten en diensten in de spotlights te zetten. 

Vorig jaar bezochten ruim 2.000 bezoekers de ICTVakdag en maakten zij kennis met talrijke innovaties. Heeft u ook een innovatief product of zoekt u wellicht een locatie om uw nieuwe product te lanceren? De ICTVakdag is dan voor u de ideale gelegenheid. Een video-impressie van de vorige editie kunt u hier vinden. 

De nieuwe plattegrond staat inmiddels online. Wilt u zeker zijn van een mooie stand naar keuze tijdens de ICTVakdag 2017? Boek deze dan alvast via: www.ictvakdag.nl/plattegrond

  

Meer nieuws & blogs, juli 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73