Volg ons op sociale media

Astrid Joosten is dagvoorzitter ICT2017

Geplaatst op 7 juli 2016 om 09:45

Astrid JoostenHét congres voor de ICT-branche ICT2017 zal worden voorgezeten door presentatrice Astrid Joosten. Zij zal de bezoekers door het programma heen leiden en de sprekers aan de tand voelen over hun voorspellingen voor het komende jaar.

 Astrid Joosten begon haar carrière bij de televisie in 1984. Sinds dat moment heeft zij vele succesvolle programma’s gemaakt, zoals Jongbloed & Joosten, de klassieker 2 voor 12 en het het satirisch-informatieve tv programma Kanniewaarzijn.

Joosten is inhoudelijk erg sterk en maakt al ruim 20 jaar congressen, presentaties en paneldiscussies tot een succes. Tijdens ICT2017 zal zij de rol van dagvoorzitter op zich nemen en de podiumdiscussie aan het eind van de dag leiden.

Meld u aan als bezoeker

Wilt u hét evenement voor de ICT-branche ook niet missen? Meld u dan snel aan als bezoeker om verzekerd te zijn van een plaats. Voor ICTWaarborg-deelnemers is de toegang gratis. Bent u nog niet aangesloten bij ICTWaarborg? Dan betaalt u voor een toegangskaart.

Nog geen ICTWaarborg-deelnemer?

Wilt u van gratis toegang tot interessante en leuke evenementen profiteren en van het andere aanbod van ICTWaarborg gebruik maken? Meld u dan aan als ICTWaarborg-deelnemer.

Meer nieuws & blogs, juli 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73