Volg ons op sociale media

Zo bereidt u zich voor op de aankomende Europese privacyregels

Geplaatst op 12 juli 2016 om 12:05

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming definitief in werking. Dit zijn nieuwe Europese privacyregels die begin mei van dit jaar zijn geïntroduceerd. Iedereen heeft nu twee jaar de tijd om aan alle nieuwe verplichtingen te voldoen.

Hoe u ervoor zorgt dat u zich tijdig heeft voorbereid, hoort u tijdens het congres van Kors Monster, juridisch adviseur bij ICTRecht.

In zijn functie voorziet Monster bedrijven en (overheids-) instellingen van juridisch advies met betrekking tot allerlei internet- en ICT-vraagstukken. Zijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van adviezen, het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en het geven van lezingen en trainingen. Zijn focus ligt op privacy en gegevensbescherming.
 
Als niet-deelnemer betaalt u voor een toegangskaart voor ICT2017. Wilt u gratis aanwezig zijn? Meld u dan aan als ICTWaarborg-deelnemer en profiteer van nog meer voordelen.
 

Meer nieuws & blogs, juli 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73