Volg ons op sociale media

HP aanwezig als sponsor op ICT2017

Geplaatst op 18 juli 2016 om 10:40

Naast de interessante seminars tijdens ICT2017 kunnen bezoekers op donderdag 8 september 2016 ook in contact komen met de aanwezige sponsors, zoals HP. In een artikel op de website van ICT2017 geeft Willem van den Nieuwenhuijzen, Manager Transactional Channel en SBSO Sales bij HP, alvast een voorproefje van hun visie op de ontwikkelingen voor het komende jaar. Hij meent dat succes vooral zit in hechte relaties tussen resellers en HP.

In deze HP Essentials breekt Willem graag een lans voor hechtere relaties tussen resellers en HP: “Ik denk dat resellers zich soms niet voldoende realiseren dat ze hun business met HP nog veel succesvoller zouden kunnen maken. Het geheim zit in de relatie die je als reseller opbouwt met HP. Door beter te connecten met HP kun je nog veel meer bereiken. De partnerpiramide van HP is daar ook Willem van den Nieuwenhuijzen, HPhelemaal op ingericht. Een reseller die begint als HP business partner krijgt alle gelegenheid om met behulp van trainingen en certificeringen door te groeien in de partnerpiramide tot HP Silver of HP Gold Partner. Daarbij geldt: hoe meer u als partner investeert in HP, hoe meer HP investeert in uw organisatie.”

Elkaar kennen is de basis

Naar Willems overtuiging begint het allemaal met kennis. “Bij HP werken we er hard aan om onze partners zo goed mogelijk te kennen, zodat we ons aanbod daarop kunnen afstemmen. Maar het werkt ook andersom: wanneer je als partner goed op de hoogte bent van wat HP te bieden heeft, kun je daar je voordeel mee doen in de verkoop aan je klanten. Dan heb ik het niet alleen over het productportfolio, HP Eventmaar ook over de tools en services die HP aanreikt om het succes van partners te bevorderen. Het ideale startpunt in dat verband is de HP Partner First Portal, een online platform waar je alle informatie vindt die je nodig hebt (bijvoorbeeld HP promoties en marketingmaterialen). Daarnaast is het verstandig om als partner onze publicaties goed bij te houden, zoals deze HP Essentials maar ook de nieuwsbrieven die we regelmatig versturen. Verder verdient het aanbeveling om op gezette tijden één van onze webinars te volgen en je licht op te steken bij HP2Know Lunch & learn en andere HP Events.”

Verder lezen?

Nieuwsgierig naar wat Willem hier verder over te vertellen heeft? Lees dan het volledige artikel op de website van ICT2017. In contact komen met HP doet u tijdens het congres. Meld u hier aan als bezoeker voor ICT2017 (gratis voor ICTWaarborg-deelnemers).

Meer nieuws & blogs, juli 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73