Volg ons op sociale media

Pieter van Wijk verzorgt openingskeynote ICT2017

Geplaatst op 21 juli 2016 om 16:15

De openingskeynote tijdens ICT2017 zal worden verzorgd door IT’er, trainer en commerciële man Pieter van Wijk. Hij spreekt over Pieter van Wijkde belangrijkste ICT-trends waar u voor 2017 van op de hoogte moet zijn.

Het congres ICT2017 haakt in op alle zaken waar u kennis over moet hebben om succesvol aan het komende jaar te kunnen beginnen. Om die reden beginnen we het congres op donderdag 8 september met een keynote over de ICT-trends die u in 2017 mag verwachten. Specifiek zullen de ontwikkelingen op het gebied van derde generatie datacenters, Internet of Things, Big Data Analytics en Cognitive Computing hierbij naar voren komen.

U leert wat deze ICT-ontwikkelingen voor uw klanten en voor u als IT-reseller zullen betekenen. Hoe blijft u als reseller relevant? Welke impact heeft de business-vraag op uw organisatie? Dit zijn de belangrijkste onderwerpen waar Pieter van Wijk op in zal gaan.

Meer over Pieter van Wijk leest u hier.

 

Meer nieuws & blogs, juli 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73