Volg ons op sociale media

Keurmeester bereikt mijlpaal met 500ste keuring

Geplaatst op 26 juli 2016 om 10:45

Jeroen Pasman is Keurmeester van ICTKeurmerk en controleert in deze rol de ICT-apparatuur van consumenten. Hij zorgt er daarmee voor dat zijn klanten op de hoogte zijn van het veiligheidsniveau van hun apparaat en herstelt deze zo nodig voor hen. En met succes: maandag bereikte hij het mooie aantal van vijfhonderd keuringen.  

Met ICTKeurmerk wordt elk huishouden een potentiële klant. Het ICT-bedrijf hoeft niet meer te wachten op klanten met storingen, maar kan vanaf nu elk huishouden benaderen. Jeroen Pasman is een van de meest enthousiaste Keurmeesters van ICTKeurmerk. Door zijn inzet bij het helpen van zijn klanten met het beveiligen van hun ICT-apparatuur en de bijbehorende internetverbindingen heeft hij al veel consumenten tegen cybercriminaliteit weten te beschermen.  Taart 500 keuringen

Afgelopen maandag mocht hij het vijfhonderdste ICTKeurmerk Certificaat aan een van zijn klanten uitreiken. Pasman geeft aan erg blij te zijn met het behalen van deze mijlpaal. Als felicitatie voor zijn succes heeft ICTWaarborg hem een feestelijke taart en een presentje opgestuurd.

Over ICTKeurmerk

ICTKeurmerk is het innovatieve label dat brancheorganisatie ICTWaarborg heeft opgezet. Keurmeesters van ICTKeurmerk controleren de ICT-apparatuur van consumenten op acht veiligheidscheckpunten. Is het apparaat veilig, dan ontvangt de klant een certificaat.

Om op de snelle ontwikkelingen binnen de ICT-markt voorbereid te zijn, wordt ICTKeurmerk continu uitgebreid. Zo maakt ICTWaarborg het nu ook mogelijk om, naast het gehele ICT-huishouden, op apparaat-niveau te keuren. Consumenten zijn immers het grootste deel van de dag mobiel met hun devices. Ook zij moeten dan van ICTKeurmerk gebruik kunnen maken en hun toestellen kunnen laten controleren op veiligheid.

Meer informatie over ICTKeurmerk vindt u op www.ictkeurmerk.nl. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-7730073 of via de contactpagina op de website.

Meer nieuws & blogs, juli 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73