Volg ons op sociale media

Ontdek waarom het verkopen van ICT steeds lastiger wordt

Geplaatst op 1 augustus 2016 om 13:10

Waarom wordt het verkopen van ICT steeds lastiger? En wat kunt u hier in 2017 concreet aan doen? Peter Vos, marketing management consultant bij Conceptsales, beantwoordt deze vragen tijdens zijn seminar op ICT2017.

De leads liggen niet meer voor het oprapen en het verkopen van producten en diensten lijkt steeds lastiger te worden. In de sessie 'Waarom het verkopen van ICT steeds lastiger wordt' tijdens ICT2017 krijgt u concrete handvatten om uw sales en marketingaanpak eens kritisch onder de loep te nemen. "Want beide vakgebieden zijn flink veranderd", stelt spreker Peter Vos. "Succesvol ondernemerschap vereist dat u meegaat in deze veranderingen en uw kijk op leadgeneratie en sales aanpast aan het inkoopproces van uw huidige en potentiële klanten."

Over Peter VosPeter Vos

Peter Vos is marketing management consultant bij Conceptsales en helpt IT- en telecombedrijven met strategie, dienstontwikkeling, leadgeneratie en commercie. Met meer dan 150 klanten in IT en telecom (waaronder de grote vendoren, datacenters, Managed Services Providers, resellers, IT-dienstverleners en adviesbureaus) deelt hij graag zijn praktische ervaringen op het gebied van succesvolle leadgeneratie en verkoopaanpak.

Is dit seminar ook precies wat u zoekt ter voorbereiding op het komende jaar? Kom dan zeker naar het congres voor de ICT-branche ICT2017. Voor de overige seminars tijdens dit evenement op donderdag 8 september 2016 kijkt u hier.

ICT2017 is gratis voor ICTWaarborg-deelnemers. Uw toegangskaart haalt u hier.

Meer nieuws & blogs, augustus 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73