Volg ons op sociale media

ICT2017: TNO deelt feiten en cijfers over ICT-trends

Geplaatst op 12 augustus 2016 om 10:40

ICT2017 wordt geopend met een Keynote van Coen Bresser, business consultant networked information bij kennisinstituut TNO, over de ICT-trends die u in 2017 mag verwachten.

Tijdens deze keynote komen ontwikkelingen als 3e generatie datacenters, Internet of Things, Big Data Analytics en Cognitive Computing aan bod. Nadat TNO de feiten en cijfers met u heeft gedeeld, komt Pieter van Wijk, van de Dutch IT Academy, aan het woord om u uit te leggen wat u in de praktijk met deze informatie kunt.Coen Bresser, TNO

Over Coen Bresser

Coen Bresser focust bij TNO op telecommunicatie-ontwikkelingen en specifiek 5G en ITS op internationaal niveau. Samen met zijn collega’s zet hij projecten op waarmee de mogelijkheden van toekomstige telecom technologieën op internationaal niveau worden onderzocht en aangetoond.

ICT2017 bijwonen?

Wilt u ook aanwezig zijn bij ICT2017 om voorbereid te zijn op de ontwikkelingen op het gebied van ICT-trends, succesvol ondernemerschap en juridische zaken? Meld u dan snel aan als bezoeker! Dit is gratis voor ICTWaarborg-deelnemers. Wij verwelkomen u graag tijdens ICT2017!

Meer nieuws & blogs, augustus 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73