Volg ons op sociale media

ICTKeurmerk marketingtraining

Geplaatst op 18 augustus 2016 om 09:00

Voor Keurmeesters van ICTKeurmerk organiseren wij donderdag 25 augustus een marketingtraining. Tijdens de eerste ICTKeurmerk marketingtraining worden de belangrijkste marketingkansen van ICTKeurmerk besproken en gaan onze Keurmeesters daar direct mee aan de slag tijdens de training.

De drie vragen waar deze middag concreet antwoord op wordt gegeven:

Na de training…

De training wordt verzorgd door Michel de Groot. Michel heeft meer dan 20 jaar sales en marketing ervaring in de ICT-sector. Hij heeft gewerkt voor en bij distributeurs, system integrators, (value aded) resellers, softwarebedrijven en hosting/cloud providers. Als marketing- en communicatieconsultant denkt en schakelt hij snel, legt gemakkelijk verbanden en ontwikkelt heldere, creatieve oplossingen.

Wanneer? Donderdag 25 augustus, 12:30 - 17:00 uur

Waar? Van der Valk Hotel Houten

Meer informatie vindt u in ons extranet. Wilt u meer informatie over ICTKeurmerk of u aanmelden voor dit innovatieve label? Neem dan contact met ons op via 088 - 77 300 73.

Meer nieuws & blogs, augustus 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73