Volg ons op sociale media

Uw business versterken met innovatieve diensten?

Geplaatst op 31 augustus 2016 om 11:50

Veel MKB bedrijven hebben de Cloud en Het Nieuwe Werken omarmt en investeren niet langer zelf in servers, software en telefooncentrales. Fortado biedt aan haar Partners de mogelijkheid om hierop in te spelen, door hun klanten te voorzien van de juiste Cloud diensten. Fortado biedt, naast meerdere cloud providers, ook een ruime keuze in glasvezel en mobiele providers, zodat u cloud diensten toekomstvast en flexibel kunt ontsluiten voor uw klanten.

ICT in 2017: cloud en mobility first, maar wel veilig!

Fortado verwacht dat de groei van Cloud in 2017 onverminderd sterk door zal gaan. Ook denken wij dat de vraag naar een mobiele ontsluiting van online werkplekken sterk gaat toenemen. Wij verwachten in 2017 opnieuw een sterke toename van de vraag naar geïntegreerde communicatie oplossingen uit de cloud, vooral vanaf mobiele apparaten. Door deze ontwikkelingen zal de behoefte aan goede IT security oplossingen en cloud security diensten in 2017 sterk toenemen. Fortado biedt een complete en up-to-date portfolio van gerenommeerde en innovatieve providers aan, waarmee u al deze ICT vraagstukken op maat kunt invullen voor uw klanten.

Fortado is aanwezig op ICT2017 als sponsor. Daar kunnen zij u daarom meer vertellen over hun visie op het komende jaar en de voordelen van een samenwerking met hen. Ook leest u daar alvast meer over in dit artikel.

Meld u hier aan als bezoeker van ICT2017 (gratis voor ICTWaarborg-deelnemers).

Meer nieuws & blogs, augustus 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73