Volg ons op sociale media

Regels rondom opnemen vakantie

Geplaatst op 9 augustus 2016 om 13:25

De vakantieperiode is aangebroken. Voor sommige werkgevers en werknemers is dit een extra drukke tijd. Veel werknemers gaan op vakantie en vaak ook nog tegelijk. Maar hoe zit het eigenlijk met de wet- en regelgeving rondom vakantiedagen?
Wat zijn de regels rondom ziekte van een werknemer tijdens zijn vakantie? Binnen welk tijdsbestek moet een werknemer zijn vakantiedagen opnemen? Onder welke voorwaarde kan een werkgever de vastgestelde vakantie intrekken? In ons Kenniscentrum hebben wij een aantal feiten voor u op een rij gezet. Deelnemers van ICTWaarborg kunnen deze hier bekijken.
 

Meer nieuws & blogs, augustus 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73