Volg ons op sociale media

File sync: de evolutie in de IT markt

Geplaatst op 6 september 2016 om 10:35

Dat Dropbox, Google Drive en OneDrive de laatste jaren zeer populair zijn geworden onder consumenten, is niet gek. File sync biedt namelijk veel voordelen: uw data is overal ter wereld beschikbaar op alle devices en het delen van data is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ook zakelijke gebruikers staan te popelen om ermee aan de slag te gaan. Veel medewerkers gebruiken zelfs al een file sync oplossing. Maar houdt het bedrijf wel de controle over haar eigen data?

Kunt u, als aangewezen IT-deskundige, garanderen dat bedrijfsdata van uw klanten niet op ongewenste plaatsen belandt?

Cloud2 helpt u om veilig en gerust op de boot te stappen. Secure File Sync van Cloud2 is een oplossing die alle risico’s afdekt zonder afbreuk te doen aan de gemakken van file sync. Lees hier meer over in dit artikel of ga in gesprek met Cloud2 op ICT2017. Hier is het bedrijf aanwezig als hoofdsponsor.

Meld u hier aan als bezoeker van ICT2017 (gratis voor ICTWaarborg-deelnemers).

 

Meer nieuws & blogs, september 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73