Volg ons op sociale media

KPN SmartLife nieuwe partner van ICTWaarborg!

Geplaatst op 7 september 2016 om 17:20

KPN SmartLife

Wat is KPN SmartLife?

KPN SmartLife maakt je leven makkelijker met diensten voor in en om het huis. Met de betrouwbaarheid die je gewend bent van KPN. Met de KPN SmartLife-app heb je altijd zicht op wat er thuis gebeurt. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding thuis. Deze hoeft niet van KPN te zijn.

KPN SmartLife heb je al in huis vanaf €7,95 per maand.

Weten wat er thuis gebeurt met KPN SmartLife Veilig

Met KPN SmartLife Veilig weet je of thuis alles in orde is. Want via de KPN SmartLife-app krijg je een melding bij een verdachte beweging. Of als er een raam of deur open is blijven staan. Kun je zelf niet gaan kijken? Dan vraag je gewoon een mobiele surveillant van Trigion. KPN SmartLife Veilig: met een gerust gevoel van huis.

Op afstand de temperatuur in huis regelen met KPN SmartLife Comfort

Met KPN SmartLife Comfort heb je altijd een aangename temperatuur thuis. Kom je eerder thuis dan je dacht? Dan zet je via de slimme thermostaat de verwarming vast wat hoger. Zo is thuiskomen echt thuiskomen. En.. het maakt niet uit welke energieleverancier je hebt!

Word jij ook reseller van KPN SmartLife?

KPN SmartLife is opzoek naar partners die haar producten willen verkopen in een uitdagende, nieuwe, groeiende markt. Wil jij meer weten over SmartLife of je aanmelden als nieuwe reseller? Neem dan contact op via de profielpagina van KPN SmartLife op het Extranet.

Meer nieuws & blogs, september 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73