Volg ons op sociale media

Binnenkort nieuw in het voordeelprogramma: collectieve pensioenregeling van Brand New Day

Geplaatst op 7 september 2016 om 10:15

Samenwerking Brand New Day en ICTWaarborg

ICTWaarborg en pensioenverstrekker Brand New Day zijn een samenwerking aangegaan. Binnenkort kunnen ICTWaarborg-deelnemers daarom profiteren van een collectieve pensioenregeling met extra korting binnen het voordeelprogramma.

Samen met de pensioenadviseurs van Zicht hebben wij een innovatieve pensioenaanbieder gevonden die goed past bij onze deelnemers: Brand New Day. Zij bieden alles wat je van pensioen mag verwachten en zijn van deze tijd. Zo werken ze modern en gaat alles digitaal, waarbij ze communiceren in begrijpelijke taal. Daarom kan het pensioen vanaf elke smartphone, tablet en PC worden bekeken.

Daarnaast krijgt iedere medewerker een eigen pensioenrekening, zodat iedereen voor zichzelf opbouwt en er geen teleurstellingen zijn vanwege dekkingsgraden. Verder zorgt het pensioen van Brand New Day ervoor dat er geld is als een medewerker onverhoopt overlijdt of arbeidsongeschikt wordt. Ook wordt de service van Brand New Day erg gewaardeerd door zijn klanten. Ze krijgen hier maar liefst een 8 voor.

Extra korting

De kosten die Brand New Day rekent voor een collectieve pensioenregeling zijn normaal gesproken al erg laag zijn. Binnen het voordeelprogramma wordt er daarbovenop nog een extra korting gegeven van 20% speciaal voor ICTWaarborg-deelnemers!

Meer informatie?

Voor ICTWaarborg-deelnemers: Houd het voordeelprogramma op het Extranet in de gaten voor de update met de aanbieding van Brand New Day. En bekijk ook vooral de andere aanbiedingen die hierin staan.

Bent u nog niet aangesloten bij ICTWaarborg, maar wilt u wel profiteren van voordelen zoals dergelijke aanbiedingen in het voordeelprogramma? Lees dan hier meer over het ICTWaarborg-deelnemerschap.

Meer nieuws & blogs, september 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73