Volg ons op sociale media

8 september: ICT2017 u heeft nog 1 dag om u aan te melden

Geplaatst op 7 september 2016 om 10:25

Wat zal het komende jaar u brengen? Met welke ontwikkelingen moet u rekening houden in uw bedrijfsvoering? Hoe kunt u uw sales verbeteren? Vragen rondom privacy? Hoe blijft u innoveren? U komt het allemaal te weten tijdens het congres ICT2017 op donderdag 8 september 2016. 

ICT2017 start om 10.00 uur in het NBC (Blokhoeve 1, Nieuwegein). Tijdens ICT2017 zal Astrid Joosten, de rol van dagvoorzitter op zich nemen en de podiumdiscussie aan het eind van de dag leiden. Joosten is inhoudelijk erg sterk en maakt al ruim 20 jaar congressen, presentaties en paneldiscussies tot een succes.

 

De sprekers van ICT2017 zijn: Coen Bresser (business consultant networked information TNO), Pieter van Wijk (trainer Dutch IT Academy), Antoon van Luxemburg (auteur CIO 3.0)Kors Monster (adviseur ICTRecht), Peter Vos (marketing management consultant Conceptsales) en Kim Liebregts (country director Tesla).
 
en Pieter van Wijk, trainer bij Dutch IT Academy over de ICT-trends die u in 2017 mag verwachten. Zo zullen ontwikkelingen als 3e generatie datacenters, Internet of Things, Big Data Analytics en Cognitive Computing aan bod komen.
 
 
 
Antoon van Luxemburg, Auteur CIO 3.0, gaat tijdens zijn sessie spreken over Digitale Transformatie. Hierbij gaat hij uitgebreid in op de wereld van ICT 3.0 en wat dit betekent voor business en ICT.
 
 
Kors Monster, juridisch adviseur bij ICTRecht, zal een van de sessies vullen tijdens ICT2017. Hij legt uit dat dit congres volgens hem veel toegevoegde waarde heeft, omdat geen enkele branche zich zo snel ontwikkelt als de ICT-branche. “En juist door deze snelheid wordt data delen, verzamelen en opslaan steeds eenvoudiger. Daarbij moet de privacy van de eindgebruikers echter niet uit het oog worden verloren.”
 
 
Peter Vos, consultant Conceptsales, zal tijdens zijn sessie spreken over de verkoop van ICT. De leads liggen niet meer voor het oprapen en het verkopen van producten en diensten lijkt steeds lastiger te worden. In deze sessie krijgt u concrete handvatten om uw sales en marketingaanpak eens kritisch onder de loep te nemen. Want beide vakgebieden zijn flink veranderd. Succesvol ondernemerschap vereist dat u meegaat in deze veranderingen en uw kijk op leadgeneratie en sales aanpast aan het inkoopproces van uw huidige en potentiële klanten. 
 
Kim Liebregts, country manager Benelux van Tesla, introduceert de wereld van Tesla tijdens haar Keynote. Liebregts weet in haar functie precies hoe Tesla internationaal succes heeft bereikt en dat ook doorzet. Volgens haar bestaat de mogelijkheid om echt te vernieuwen, zolang je dit maar wilt.
 
 
Het volledige programma kunt u hier vinden.
 

Rondetafel-sessies 

Netwerken is een belangrijk onderdeel van ICT2017. Om die reden kunnen bezoekers van het congres deelnemen aan één van de drie rondetafel-sessies. Schrijf u snel in!
Tijdens ICT2017 krijgt u veel informatie van de experts over succesvol ondernemerschap, juridische zaken en ICT-trends in het komende jaar. Grijp ook de kans aan om zelf in gesprek te gaan om onderling kennis te delen en te netwerken. Bezoek daarom ICT2017 en meld u meteen aan voor één van de drie rondetafel-sessies!
 
De onderwerpen waar u voor een rondetafel-sessie uit kunt kiezen zijn:
  • Ontneemt de Cloud uw toegevoegde waarde als systeembeheerder? (voorgezeten door hoofdsponsor Cloud2
  • Hoe word/blijf ik in 2017 een ‘trusted advisor’?   
  • Hoe kan ik in 2017 nog meer succes bereiken met cybersecurity? 

U kunt zich hier aanmelden voor een van de rondetafel-sessie.

Aanmelden voor ICT2017

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich gratis aanmelden via deze link. Niet-deelnemers betalen € 200,- per toegangskaart. Een netwerklunch, netwerkpauze en netwerkborrel zijn tijdens deze dag inbegrepen. 
 
Bent u nog niet aangesloten bij ICTWaarborg, meld u dan hier aan als deelnemer of neem contact met ons op via telefoonnummer: 088 - 77 300 73.
 

Meer nieuws & blogs, september 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73