Volg ons op sociale media

Bezoek ICTWaarborg tijdens Cloud Comms

Geplaatst op 13 september 2016 om 13:15

Waar staat uw organisatie in de adoptie van Cloud-technologie? Wat zijn de vervolgstappen en wat gebeurt er momenteel in de eindmarkt en aan operatorzijde? Allemaal vragen die beantwoord worden op het reseller-event Cloud Comms 16 - The Next Step, georganiseerd door mediapartner TBM, op 6 oktober 2016 in Veenendaal. ICTWaarborg zal tijdens dit event aanwezig zijn.

Cloud Comms 16 krijgt een andere opzet dan gebruikelijk bij de kennis-events in onze branche; in plaats van te luisteren naar eenrichtingspresentaties krijgt Cloud Comms 16 de vorm van een talkshow. Interviews, korte powerpresentaties, discussie en interactie worden afgewisseld om de boodschap maximaal over de bühne te krijgen. Dit allen onder leiding van dagvoorzitter Richard Bordes. 

Thema’s

Datum en tijdstip
6 oktober 2016, v
an 13.30 tot 18.00 uur

Locatie
Hotel Veenendaal, Bastion 73 te Veenendaal

Kosten
Een toegangskaart kost € 85,- per stuk (excl. BTW).

Als partner van TBM, organisator van dit event, mogen wij een aantal deelnemers gratis toegangskaarten geven. Als u interesse heeft in een van deze gratis toegangskaarten kunt u contact opnemen met info@ictwaarborg.nl

Meer nieuws & blogs, september 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73