Volg ons op sociale media

Dag van het Servicebedrijf: het Symposium van het jaar voor servicebedrijven!

Geplaatst op 19 september 2016 om 12:30

Servicebedrijven die zijn aangesloten bij ICTWaarborg onderscheiden zich van de massa door hun focus op de klant en op continue verbetering binnen de snel veranderende markt. De Dag van het Servicebedrijf focust zich erop de servicebedrijven hier verder bij te ondersteunen door verschillende kennissessies en het aanbieden van unieke aanbiedingen. De Dag van het Servicebedrijf zal plaatsvinden op maandag 12 december in het NBC Congrescentrum.

Een waardevolle toevoeging dit jaar is het blok Reseller Gezocht waarbij een aantal partijen de bezoekers één unieke aanbieding doen die alleen op 12 december geldig is. Zo krijgen alleen aanwezige bezoekers de mogelijkheid om in te gaan op deze aanbieding. Een kans die u niet aan u voorbij kunt laten gaan!

Tevens komen onderwerpen als kennis, innovatie, sales en marketing aan bod. 

Een impressie van de vorige editie kunt u hier vinden. 
 
Aanmelden voor de Dag van het Servicebedrijf is gratis toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers. Niet-deelnemers betalen € 200,- per toegangskaart.
Nog geen deelnemer, maar wel interesse om deelnemer te worden? Klik dan hier om u aan te sluiten.

Meer nieuws & blogs, september 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73