Volg ons op sociale media

Een stand reserveren op de ICTVakdag?

Geplaatst op 27 september 2016 om 09:25

De ICTVakdag is hét jaarlijkse evenement waarop iedereen de beste plaats wil hebben om zich te presenteren aan de ICT-branche. Die plaats is nu nog voor u. Tenminste, als u snel bent. Anders staat uw concurrent wellicht maandag 8 mei op uw plek in de Jaarbeurs Utrecht.

In 2017 wordt de ICTVakdag voor de negende keer gehouden. En omdat natuurlijk niets bij het oude blijft, is de invulling van deze beursdag vernieuwd. De succesvolle congressen ICT2016 en ICT2017 hebben geleerd dat vakgerichte seminars erg worden gewaardeerd. Vandaar dat die een belangrijk onderdeel van de komende ICTVakdag worden.

Daarnaast draagt deze dag het thema 'Culinair'. Een thema dat het onderscheid aangeeft. Je kunt 'gewoon' eten, maar wie iets bijzonders wil 

gaat voor culinair. Zo is er ook het verschil tussen een gewone beursdag of de ICTVakdag. Speel hier als standhouder op in door uw 

specialiteiten samen met onderscheidende hapjes te presenteren. Onderscheid lokt altijd.

Nú heeft u nog volop de mogelijkheid de beste standplaats te reserveren. Er is al een compleet ingerichte unit vanaf € 450,-. Voor een overzicht van de beste plaatsen kunt u de plattegrond hier bekijken.

Nog meer zichtbaarheid?

Natuurlijk verschijnt begin mei ook weer het veelgelezen ICTVakdag magazine. Dit heeft een gedruk

te oplage van 5.000 en wordt daarnaast nog eens onder ruim 16.000 adressen online verspreid. Daarin uw bedrijf promoten door middel van een advertorial of een advertentie 

betekent eveneens de beste plaats voor u. Het is een kans om uw bedrijf al voorafgaand aan de beurs te promoten en bezoekers de weg naar uw stand te wijzen.

Meer nieuws & blogs, september 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73