Volg ons op sociale media

Goede algemene voorwaarden: een noodzaak!

Geplaatst op 17 oktober 2016 om 12:00

Wist u dat goede algemene voorwaarden een noodzaak zijn? Bijna ieder bedrijf hanteert algemene voorwaarden wanneer er zaken wordt gedaan met klanten. Maar niet alle voorwaarden zijn daarvoor geschikt. Allereerst gaat het er om of de klant een consument of een zakelijke klant is. Bij consumenten gelden namelijk ander wettelijke regels, dan bij zakelijke klanten.

ICTWaarborg informeert haar deelnemers over de juridische documentatie die zij nodig hebben en stellen deze voor hen beschikbaar. Tevens worden bij wetswijziging, de algemene voorwaarden aangepast en worden deelnemers hiervan op de hoogte gebracht. 

Klik hier voor een overzicht welke juridische documentatie ICTWaarborg aan haar deelnemers te bieden heeft.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 - 77 300 73.

Meer nieuws & blogs, oktober 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73