Volg ons op sociale media

ICTWaarborg lanceert nieuwe modules zakelijke algemene voorwaarden

Geplaatst op 18 oktober 2016 om 10:30

Vanuit de branche kwam steeds vaker de vraag om bepaalde onderdelen toe te voegen aan de zakelijke algemene voorwaarden, om het risico verder te beperken. ICTWaarborg is hiermee aan de slag gegaan en vanaf heden zijn de nieuwe modules live gezet in het Extranet.
 
De nieuwe modules van zakelijke algemene voorwaarden die u vanaf vandaag in het Extranet kunt downloaden zijn:
Wilt u meer weten over de juridische documenten van ICTWaarborg? Klik dan hier voor een overzicht. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 088 - 77 300 73. Of meld u direct aan als ICTWaarborg-deelnemer.
 
Let op: wanneer u de algemene voorwaarden vervangt door deze nieuwe versie, moet u zich aan enkele regels houden. Welke regels dit zijn, kunnen deelnemers lezen in het Kenniscentum
 

Meer nieuws & blogs, oktober 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73