Volg ons op sociale media

Nieuw: detacheringsovereenkomst

Geplaatst op 21 oktober 2016 om 12:15

Gaat u een detacheringsdienstverband aan met een opdrachtgever? Dan is het belangrijk om uw afspraken vast te leggen in een overeenkomst. Maar welke onderdelen moet u daar zeker in opnemen? Om u hierbij te helpen stellen wij vanaf heden een voorbeeld-detacheringsovereenkomst ter beschikking.

De detacheringsovereenkomst vindt u bij Deelnemerservice in het Extranet. Het bestaat uit een document waarin u uw eigen gegevens op de aangegeven plekken kunt invoeren, waarna u en uw opdrachtgever dit document kunnen ondertekenen.

Meer nieuws & blogs, oktober 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73