Volg ons op sociale media

GfK Supply Chain Navigator 2016/2017

Geplaatst op 27 oktober 2016 om 14:05

Beste relatie,

Ieder jaar voert GfK een onderzoek uit onder IT-specialisten om inzicht te krijgen in de criteria voor het kiezen voor IT distributeurs, de relevantie van e-tailing in vergelijk met klassieke distributie en om een overzicht te verkrijgen van de assortiment structuur. Vragen die ze daarmee willen beantwoorden zijn:

+ Welk effect heeft marktconsolidatie en centralisatie op de distributie als ook op het kanaal?

+ Welk verstorend effect hebben technologieën als - cloud, managed services en Internet of Things - op het kanaal?

+ Hoe zien de business modellen van morgen eruit?

Omdat wij jullie mening heel belangrijk vinden, willen we jullie vragen de enquête a.u.b. in te vullen? Via onderstaande link kunt u aan de enquête deelnemen. Het invullen van de enquête duurt circa 15 minuten.

https://www1.surveys.gfk.com/wix/p21444011.aspx?l=19&c=15

Wij en GfK waarderen het zeer als u de tijd kunt vrijmaken om de enquête volledig in te vullen. Wanneer u voor 4 november 2016 een volledig ingevulde enquête in stuurt doet u mee aan de loterij. Indien gewenst stuurt GfK u sowieso de basis trends van de studie terug. 

Alle door u verstrekte informatie zal vertrouwelijk behandeld worden in overeenstemming met de wettelijke regelgeving. GfK garandeert volledige anonimiteit en discretie m.b.t. uw gegevens.

Indien u vragen hebt over de enquête kunt u contact opnemen met Jennifer Lyklema van GfK (06-10002763, jennifer.lyklema@gfk.com).  

Wij stellen uw inbreng van kennis en ervaring aan het onderzoek zeer op prijs.

Met vriendelijke groet,

GfK

Meer nieuws & blogs, oktober 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73