Volg ons op sociale media

Huishoudelijk reglement aangepast

Geplaatst op 26 oktober 2016 om 13:25

Het huishoudelijk reglement van ICTWaarborg is aangepast. De aanpassing omvat voornamelijk de verduidelijking van een aantal zaken en een herziening van de redactie waardoor onderwerpen in een logischer volgorde zijn geplaatst. Bijdragen voor deelname worden voortaan standaard jaarlijks gefactureerd en de opzegtermijn is 3 maanden voor het einde van het kalenderjaar. De certificering is niet langer verplicht.

Meer nieuws & blogs, oktober 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73