Volg ons op sociale media

High lights Dag van het Servicebedrijf

Geplaatst op 14 november 2016 om 09:30

De Dag van het Servicebedrijf, mag u als servicebedrijf niet missen. U wordt op de hoogte gebracht van alle faciliteiten en onderdelen waar een servicebedrijf mee te maken heeft. Van administratie tot verkoop, allen binnen een overzichtelijk tijdsbestek.

High lights Dag van het Servicebedrijf

Wilt u new busines creëren op een laagdrempelige manier? Nieuwe mogelijkheden op de markt ontdekken? Gebruikmaken van aanbiedingen die u nog niet eerder heeft gehad? Dan is het onderdeel Reseller Gezocht tijdens Dag van het Servicebedrijf een zeer waardevolle toevoeging voor u.

Een andere waardevolle en nieuwe toevoeging deze dag is de Experience Corner waar u innovatieve producten kunt uitproberen en bekijken. Tevens krijgt u hier de kans om nieuwe samenwerkingsverbanden te starten door kennis te maken met de aanwezige leveranciers en fabrikanten.

Voor deelnemers van ICTWaarborg is deze dag bovendien gratis te bezoeken. Deelnemers kunnen zich hier aanmelden. Het programma kunt u hier vinden.

Meer nieuws & blogs, november 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73