Volg ons op sociale media

Exposanten gezocht!

Geplaatst op 28 november 2016 om 15:00

Heeft u 8 mei 2017 iets te doen?

Jazeker, want dan is de ICTVakdag, dé ontmoetingsplaats voor de ICT-branche. Voor standhouders de meest effectieve mogelijkheid om hun product of dienst te presenteren en te netwerken met de belangrijkste ondernemers.

De ICTVakdag is gericht op de gehele ICT-branche. Ruim 60% van onze bezoekers komt uit de zakelijke markt, vandaar dat onze focus daarop tijdens deze editie van de ICTVakdag specifiek is gericht. Dat laat onverlet dat ook de consumentenmarkt van oudsher goed is vertegenwoordigd tijdens dit evenement. Profileer uw bedrijf naast onze andere exposanten die inmiddels al een stand geboekt hebben.

U heeft al een compleet ingerichte stand vanaf € 450,-! 

U kunt zich hier aanmelden als exposant. Op de plattegrond kunt u de beschikbare stands vinden.

ICTWaarborg magazine

Enige tijd voor de ICTVakdag wordt het ICTWaarborg magazine, de ICTVakdag-editie uitgegeven. Bekijk hier de vorige editie. Wilt u daarin prominent worden gepresenteerd of heeft u nog vragen over uw mogelijkheden tijdens de ICTVakdag? Neem dan contact op met Danielle Evers via telefoonnummer 088-7730072 of via e-mail evers@ictwaarborg.nl

De ICTVakdag maakt van iedere kennismaking een succesvolle ontmoeting! 

Meer nieuws & blogs, november 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73