Volg ons op sociale media

Introductie professionele leermodule tijdens Dag van het Servicebedrijf

Geplaatst op 17 november 2016 om 11:45

Uw klant zo optimaal mogelijk kunnen helpen, daar draait uw werk om. Om u te helpen bij uw dienstverlening, introduceren wij tijdens Dag van het Servicebedrijf, op maandag 12 december, onze nieuwe professionele leermodule ‘Smartphone Reparatie Vaardigheden’. Deze module bestaat uit een introductiemiddag, die wordt opgevolgd door een praktische lesdag. Hierbij gaat u daadwerkelijk aan de slag met het repareren van smartphones. Deze nieuwe leermodule is de eerste van meerdere modules binnen de ICTWaarborg Academy. Over de andere modules zullen we u binnenkort op de hoogte stellen.

Tijdens Dag van het Servicebedrijf doen wij de aanwezigen een mooie aanbieding om met deze leermodule te beginnen. Deze aanbieding doen wij binnen het onderdeel Reseller Gezocht. Ook andere partijen zullen u deze dag bijzondere en unieke aanbiedingen doen, die u helpen nieuwe business te vinden. Welke partijen en aanbiedingen dit zijn, ontdekt u tijdens het evenement.

High lights
Andere hoogtepunten die u tijdens Dag van het Servicebedrijf kunt verwachten:

Aanmelden
U mag deze dag als servicebedrijf niet missen. Voor deelnemers van ICTWaarborg is Dag van het Servicebedrijf gratis te bezoeken. Dat is een van de vele voordelen van het deelnemerschap. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan hier!

Bent u nog geen deelnemer? Dan betaalt u € 200,- voor een toegangskaart. Meld u aan door een mail te sturen naar info@ictwaarborg.nl.

Meer nieuws & blogs, november 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73