Volg ons op sociale media

Laatste kans om u aan te melden!

Geplaatst op 6 december 2016 om 09:40

Dag van het Servicebedrijf staat weer voor de deur. Op maandag 12 december vindt dit plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Tijdens Dag van het Servicebedrijf wordt u op de hoogte gebracht van alle faciliteiten en onderdelen waar een servicebedrijf mee te maken heeft. Dag van het Servicebedrijf mag u als servicebedrijf niet missen. U heeft nog maar een week de tijd om zich gratis aan te melden, dus wees er snel bij!

Wat staat er op het programma tijdens Dag van het Servicebedrijf?

Vanaf 9:30 uur begint de inloop, waarna het programma om 10:00 uur van start zal gaan met de eerste kennissessie. Tijdens deze sessies worden er verschillende onderwerpen besproken, die u kunt terugvinden in het programmaoverzicht.

Reseller Gezocht is een highlight van de dag. Hierbij zet u laagdrempelig de stap naar new business. Daarnaast kunt u nieuwe mogelijkheden op de markt ontdekken. Als dit u aanspreekt, dan is het onderdeel Reseller Gezocht een zeer waardevolle toevoeging voor u tijdens deze dag.

Verder is er de ruimte om langs te gaan bij de Experience Corner. In de Experience Corner kunt u kennis maken met verschillende gadgets die op de markt te verkrijgen zijn. Er zullen verschillende partners aanwezig zijn op Dag van het Servicebedrijf.

Tussendoor wordt u  in de gelegenheid gesteld om te netwerken met verschillende bedrijven.

Wij verwelkomen u graag volgende week tijdens Dag van het Servicebedrijf! Aanmelden is gratis voor deelnemers en als u meer informatie wilt over het deelnermschap klik dan hier.

Meer nieuws & blogs, december 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73