Volg ons op sociale media

Leermodule ‘Smartphone Reparatie Vaardigheden’

Geplaatst op 19 december 2016 om 09:50

De eerste officiële leermodule van de ICTWaarborg Academy staat voor de deur! Wij gaan namelijk starten met de leermodule ‘Smartphone Reparatie Vaardigheden’.

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor deze leermodule*. Tijdens deze leermodule leert u alles over de populairste smartphones: van de opbouw tot het vervangen van schermen en batterijen. Help uw klanten professioneel verder en zet een stap naar new business!

Praktijkdag
De praktijkdag van maandag 13 februari is inmiddels al helemaal vol, maar er zijn nog een paar plaatsen over voor de praktijkdag van maandag 6 februari van 9:30 – 17:30 uur. Hierbij gaat u daadwerkelijk aan de slag met het repareren van smartphones. U gaat zelf een scherm, flex-kabel en batterij vervangen van zowel een iPhone als een Samsung. 

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich via deze link aanmelden. Hier kunt u ook de bijbehorende kosten vinden om de leermodule te volgen.

*De leermodules van de ICTWaarborg Academy zijn exclusief toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg. Nog geen deelnemer? Neem dan contact met ons op via 088-7730073 of via e-mail info@ictwaarborg.nl

Meer nieuws & blogs, december 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73