Volg ons op sociale media

Voordeelpartner Q8 breidt aanbieding uit

Geplaatst op 21 december 2016 om 10:05

Sinds geruime tijd is Kuwait Petroleum (Q8 en TANGO) partner van ICTWaarborg. Met hun zakelijke tankpas, de Q8 Liberty Card, bieden zij u een hoge korting en goede administratieve ondersteuning wanneer u tankt op het Tango, Q8, OK en Sakko netwerk en vanaf 2017 ook op het grootste gedeelte van het Texaco netwerk in Nederland.

Q8 en Tango

Waarom zou u gebruik gaan maken van de Q8 Liberty Card?

ICTWaarborg-deelnemers vragen hun gratis tankpas eenvoudig aan via het Voordeelprogramma. Wilt u ook deelnemer worden? Meld u dan hier aan.

Meer nieuws & blogs, december 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73