Volg ons op sociale media

Webstijl schrijft marketing-artikelreeks voor ICTWaarborg-deelnemers

Geplaatst op 22 december 2016 om 08:50

U kunt uw bedrijf sterk laten groeien door slim gebruik van online marketing. De wereld van online marketing is op dit moment zeer uitgebreid. Om al die kanalen goed te bewerken, heeft u veel kennis en tijd nodig. Vooral het laatste is vaak een probleem. Daarom zijn wij blij met de samenwerking met Webstijl.

Webstijl heeft een bijzonder ontzorgingsconcept ontwikkeld waarbij letterlijk alle kanalen van de online marketing ingezet kunnen worden. Het resultaat is een flinke stijging van de online leadgeneratie.

Webstijl en ICTWaarborg

In het komende jaar zullen wij met deze kennispartner proberen u te ondersteunen met kennis en ideeën over dit belangrijke en boeiende onderwerp. Ook zal Webstijl volgend jaar speciaal voor ICTWaarborg-deelnemers een seminar over online leadgeneratie invullen. Uiteraard hebben wij voor u ook een mooi deelnemersvoordeel bedongen. Meer hierover vindt in het ICTWaarborg Voordeelprogramma.

Voordelen en kennis van partners delen met ICT-bedrijven is één van de voordelen die  ICTWaarborg haar deelnemers biedt. Wilt u meer weten over het deelnemerschap? Kijk dan hier.

Meer nieuws & blogs, december 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73