Volg ons op sociale media

Eerste sprekers ICTVakdag 2017 bekend

Geplaatst op 22 december 2016 om 13:00

De eerste sprekers van ICTVakdag 2017 zijn inmiddels bekend. We zijn trots u kennissessies aan te kunnen bieden van Dropbox Business, Easy Office Online, AAA Telecom en M2M Services. Het programma wordt binnenkort verder aangevuld.

ICTVakdag 2017 vindt plaats op maandag 8 mei 2017. Het is een eendaagse beurs die ICT-leveranciers en ICT-dienstverleners bij elkaar brengt om new business te starten. De vele interessante exposanten kunnen u meer vertellen over hun nieuwe producten en diensten. Daarnaast zijn er twee seminarzalen waarin de hele dag spreeksessies zullen worden verzorgd. De eerste partijen die hierin zullen spreken zijn vanaf vandaag bekend. Dit zijn Dropbox Business, Easy Office Online, AAA Telecom en M2M Services.

Tot slot richt techgigant HP een VIP-ruimte in op de beursvloer. Ook hier kunt u terecht om meer informatie te krijgen over de visie van HP op de ICT-wereld.

Aanmelden voor ICTVakdag is gratis en kan hier.

Wilt u meer weten over wat brancheorganisatie ICTWaarborg voor u kan betekenen? Neem dan hier een kijkje.

Meer nieuws & blogs, december 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73