Volg ons op sociale media

ICTWaarborg prijst ondernemerschap in nieuwe Awards-categorieën

Geplaatst op 3 januari 2017 om 16:35

Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert jaarlijks de ICTWaarborg Awards. Dit jaar vindt de dertiende editie plaats op donderdag 29 juni 2017 in de Harbour Club in Amsterdam. Binnen deze awards-uitreiking prijst ICTWaarborg de kwaliteit van de ICT-dienstverlening in de Nederlandse ICT-branche. Maar omdat de brancheorganisatie ook veel waarde hecht aan alles wat er nog meer bij ondernemerschap komt kijken, introduceert het dit jaar vijf nieuwe categorieën waarin dit sterk naar voren komt.

Zoals vorig jaar zijn er ook deze editie verschillende landelijke awards te winnen: ‘Zakelijk dienstverlener van het Jaar’, ‘Winkel van het Jaar’, ‘Webwinkel van het Jaar’ en ‘Servicebedrijf van het Jaar’. Nieuw is dit jaar de award voor ‘Telecomdienstverlener van het Jaar’. Deze prijs is toegevoegd omdat telecom een belangrijke rol in de ICT-wereld speelt. Met deze award willen we de partijen in deze branche dan ook de verdiende aandacht geven. 

Samen vormen deze vijf awards de publieksprijzen, aangezien deze voortkomen uit de stem van het publiek: de klanten van de ICT-bedrijven. Bij het bepalen van de winnaars van de publieksprijzen wordt naar twee onderdelen gekeken: het aantal beoordelingen op de portals Automatiseerder.nl, Internetdienstverleners.nl, Telecomdienstverleners.nl, Computerwinkels.nl en Zoekcomputerhulp.nl en de gemiddelde score van de beoordelingen. Beide onderdelen tellen voor 50% mee.

Uniek is bovendien dat er provinciale winnaars per categorie worden uitgeroepen voor deze publieksprijzen. Op die manier maakt men dus ook op kleinere schaal kans op een award. 

Vakprijzen

Dit jaar zijn er ook prijzen binnen een andere categorie te winnen binnen de ICTWaarborg Awards: de vakprijzen. De reden hiervoor is dat ICTWaarborg ook aandacht wil schenken aan alles wat er nog meer bij ondernemerschap komt kijken. Dit staat dan ook centraal bij de nieuwe prijzen, waarbij partijen worden beloond, omdat zij voorbeelden zijn op het gebied van Marketing, Sociaal ondernemerschap, Duurzaamheid, Innovatie en op individueel vlak met de prijs voor ‘ICT’er van het jaar’.

Ook de manier waarop de winnaar wordt bepaald is voor de vakprijzen anders dan voor de publieksprijzen. Hiervoor worden verschillende stappen doorlopen. Ten eerste legt een partij uit waarom zij een bepaalde prijs moeten winnen via een online formulier. Alle inzendingen worden vervolgens beoordeeld door een jury die de top drie per categorie zal bepalen. Wie de uiteindelijke winnaar wordt, blijft tot het laatste moment spannend. De winnaar wordt namelijk bepaald door de aanwezigen op de Awards-uitreiking. Zij mogen ter plekke hun stem uitbrengen. 

Kanshebbers

De ICTWaarborg Awards zijn bedoeld voor de gehele ICT-branche. Niet alleen ICTWaarborg-deelnemers maken dus kans op een prijs, maar elk ICT-bedrijf mag meedingen naar de winst. 

Bedrijven doen mee aan de publieksprijzen door hun klanten op te roepen op het bedrijf te stemmen via de portals Automatiseerder.nl, Internetdienstverleners.nl, Telecomdienstverleners.nl, Computerwinkels.nl en Zoekcomputerhulp.nl. Staat het bedrijf nog niet op één van deze portals, dan kan het bedrijf via dit aanmeldingsformulier alsnog worden aangemeld.

Meedoen aan de vakprijzen kan door hier te laten weten waarom een partij de prijs zou moeten winnen. 

Meer nieuws & blogs, januari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73