Volg ons op sociale media

Mike Bokelman over het nieuwste project van Aurelia Huisautomatisering

Geplaatst op 19 januari 2017 om 13:30

Huisautomatisering gaat een steeds grotere rol spelen in ons dagelijkse leven. Het is dé groeimarkt voor de komende jaren en daar wil Aurelia Huisautomatisering, ICTWaarborg-deelnemer en adviseur van het label Huisautomatisering, op in spelen. Aurelia Huisautomatisering is, als aparte onderneming, onderdeel van Aurelia ORN B.V. dat de hoofdonderneming is. Het is een bouwbedrijf die elektrische werkzaamheden uitvoert en daardoor kunnen zij als organisatie, Aurelia Huisautomatisering, zelf alle onderdelen van de installatie verzorgen.

Aurelia Huisautomatisering is zich sinds kort, met behulp door deelname aan het label Huisautomatisering, gaan focussen op huisautomatisering. Zij geloven dat dit de toekomst wordt voor gemak en comfort. Met huisautomatisering wordt het leven makkelijker en is alles binnen  één druk op de knop te bedienen. Huisautomatisering kan ook worden gezien als de algehele beveiliging. Sensoren die kunnen zien of u thuis bent of als er vreemde bewegingen zijn die niet worden herkend.

Wij vroegen Mike Bokelman, Manager bij Aurelia Huisautomatisering, naar hun visie op huisautomatisering en de laatste ontwikkelingen waar zij op dit moment mee bezig zijn. Eind januari 2017 gaat Aurelia Huisautomatisering een Experience Room openen in Limmen. Via de Experience Room zal de consument een beter beeld krijgen van wat het nou precies is. Gevoel en beleving staat hierbij centraal. Bekijk alvast hun website voor meer informatie over de Experience Room.

Het hele interview leest u hier (enkel en alleen toegankelijk voor huisautomatiseerders). Bent u ook zo benieuwd naar de mogelijkheden van Huisautomatisering? Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt? Word nu lid van de innovatielabel Huisautomatisering en ontdek het zelf!

 

 


 

Meer nieuws & blogs, januari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73