Volg ons op sociale media

ICTWaarborg verwelkomt Reviced als partner

Geplaatst op 31 januari 2017 om 09:05

Vanaf heden is Reviced B.V. partner van ICTWaarborg geworden. Wij zijn trots u in contact met hen te kunnen brengen.

Reviced is in 2001 opgericht met als doel de grote en complexe wereld van IT simpel en tastbaar te maken. Door de continue focus op innovatie en gebruiksvriendelijkheid zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste spelers van Nederland.

U zult de komende tijd onder andere van Reviced horen via artikelen over bijvoorbeeld Infrastructure as a Service (IaaS) die zij via ons Kenniscentrum met ICTWaarborg-deelnemers zullen delen. Daarnaast kunt u hen persoonlijk ontmoeten tijdens ICTVakdag op stand M1.

ICTWaarborg-deelnemerschap

Bent u geïnteresseerd in het ICTWaarborg-deelnemerschap? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws & blogs, januari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73